Të dhëna për biznesin

FABRIKA E DYSHEKËVE ERV 2 FLEX
Na ndiqni

Përshkrimi

FABRIKA E DYSHEKËVE ERV 2 FLEX
Lider në cilësi dhe çmim!!
FABRIKA E DYSHEKËVE ERV 2 FLEX: E lançuar në tregun shqiptar në vitin 2007, sot shkëlqen si një kompani me autoritet dhe karakteristikat e një biznesi perëndimor ku produktet dhe kujdesi ndaj klientelës lëvizin në sintoni me njëra-tjetrën.
FABRIKA E DYSHEKËVE ERV 2 FLEX: Mbi 25 modele dyshekësh për shtëpi, hoteleri, dyqane dhe qendra tregtare dhe me një kapacitet prodhues mbi 5000 copë dyshekë në muaj; Investim mbreslënës sa i takon teknologjisë së përparuar në prodhim; Showroom dhe asistencë në blerje; Staf specialistësh dhe punonjësish rreth 20 veta, të cilët nuk bëjnë asnjëherë kompromis me standartet dhe cilësinë; Drejtues vizionar dhe kreativ.
FABRIKA E DYSHEKËVE ERV 2 FLEX: Dyshekë dhe fibra antialergjikë! Jemi në treg me prodhim, plotësim të pritshmërive më të mira të klientit, transport dhe çmime mjaft konkurruese. FABRIKA E DYSHEKËVE ERV 2 FLEX: Gjumi juaj është prioriteti ynë, ju mirëpresim!