Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

EXTE PLAST: Standard Europian dhe Produkte cilësore!!
EXTE PLAST: Bëjmë shitjen e profilave për dyer dhe dritare të kompanive më të njohura europiane në tregun e Kosovës, Shqipërisë e më gjerë.
EXTE PLAST: Jemi në tregun e Kosovës, Shqipërisë, Ballkanit e më gjerë duke shërbyer me përkushtim dhe profesionalizëm. Tregëtojmë me shumicë dhe pakicë.
EXTE PLAST: Klientë të shumtë në qarkun e Prizrenit e kudo në Kosovë duke ofruar jo vetëm produkte kualitative por edhe çmime mjaft konkurruese, gjithashtu.
EXTE PLAST: Ne duam jo vetëm plotësimin e kërkesave më të larta të klientelës por edhe zhvillimin e kapacitetetve të kompanisë për të arritur standarde gjithnjë e më të larta zhvillimi dhe përmirësimi të produktit dhe shërbimit.
EXTE PLAST: Cilësi e lartë e produkteve, standard europian, ekip profesional, korrektesë në ekzekutimin e porosive, çmim konkurrues dhe lidership me vizion të qartë zhvillimor.
EXTE PLAST: Gjendet në toplistën e kompanive më të suksesshme në Kosovë. Ju mirëpresim!