Përshkrimi

EXIM METAL KOSOVË
Prodhues i Tubave të Çelikut & Konstruksione Metalike !!
Është kompania Lider në Kosovë dhe në Toplistën e Kompanive më të mira ballkanike për: Prodhimin e Tubave të Çelikut nga Diametër 500mm gjer në 3000mm. Spresori prej 5 gjer në 16mm. EXIM METAL: Kualiteti i Çelikut është S235JR gjer në S355JR. Prodhimi i Tubave realizohet me gjatësi deri në 12metër dhe me skajet e tyre të përpunuara për saldim. I gjithë ky proces kryhet sipas standarteve më të larta për prodhimin e tubave. EXIM METAL: Bëjmë gjithashtu Izolimin (Veshjen) e brendshëm dhe të jashtëm të Tubave të Çelikut në bazë të bitumit e epoxideve për Ujë të Pijshëm. Po kështu kompania kryen edhe Montazhën e tyre në terren. EXIM METAL: Projektim, prodhim dhe ngritjen e të gjitha llojeve të strukturave të çelikut në të gjithë Kosovën dhe jo vetëm. EXIM METAL: Konstruksione metalike, objekte industriale biznesi dhe komerciale. Teknologjia më e re e saldimit. Prodhim, projektim, inovacion, besueshmëri, eksperiencë, reputacion, profesionalizëm. EXIM METAL: Punë dhe Projekte të realizuara me standard europian dhe në afatet e parashikuara gjithashtu, skuadër kryengritëse dhe një pikë referimi për klientelën. EXIM METAL: Qindra klientë të kënaqur në Kosovë e më gjerë, bashkëpunim me kompani nga Shqipëria dhe Ballkani, lidership novator dhe vizionar, çmime konkurruese. Ju mirëpresim!