Përshkrimi

EUROBUSHI HOTEL
Hotel & Suits !!
Eurobushi boutique hotel & suits ofron një atmosferë tradicionale shqiptare të gërshetuar me stilin minimalist modern. EUROBUSHI HOTEL: Hotel elitar malor me bukuri mahnitëse natyrore, koncept unik të pushimit, rigjallërimit dhe argëtimit. EUROBUSHI HOTEL: Dhoma sipas standartit europian, të shtruara me moket të cilësisë së lartë, me ngrohje qendrore dhe të pajisura me të paktën një ballkon panoramik, me xhakuzi, Tv-Hd dhe Minibar. EUROBUSHI HOTEL: Ofron kuzhinën shqiptare përmes produkteve Bio të zonës dhe të servirura plot shije dhe elegancë. EUROBUSHI HOTEL: Check in 00 : 00, Check out 07 00 : 12 00, Parking falas, Shërbim hekuri për rrobat, Tharëse flokësh, Transport në aeroport (me pagesë), Kurs këmbimi, Ruajtja e bagazhit dhe Rezervime në grup. EUROBUSHI HOTEL: Ju mund të përdorni gjithashtu Lavanderinë dhe Wifi falas. EUROBUSHI HOTEL: Është padyshim një nga margaritarët e turizmit malor dhe gjendet në toplistën e Hoteleve më të mira të Veriut shqiptar. EUROBUSHI HOTEL: Cilësi, Standard, Staf miqësor dhe profesional, Drejtues plot vizion dhe një Investim i rëndësishëm jo vetëm për klientelën, por edhe për qytetin gjithashtu. EUROBUSHI HOTEL: Ju mirëpresim!

Video