Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

EURO-TRUCKS SHPK
Makineri Ngarkuese – Tërheqëse – Ndërtimi!!
EURO-TRUCKS SHPK: Makineri të rënda të të gjitha llojeve dhe pjesë këmbimi për eskavator.
EURO-TRUCKS SHPK: Makineri ngarkuese, Makineri tërheqëse, Makineri ndërtimi etj. Shitje dhe blerje, fleksibilitet dhe çmimi më konkurrues në tregun shqiptar.
EURO-TRUCKS SHPK: Betoniera, Trajlera, Eskavatora, Kamiona, Fadroma, shumëllojshmëri dhe marka botërore. Edhe pjesë këmbimi dhe zgjidhje me cikël të mbyllur.
EURO-TRUCKS SHPK: Jemi në treg për të plotësuar / tejkaluar kërkesat e klientelës me cilësi dhe në kohën e duhur. Për tu kthyer në një pikë të fortë referimi në treg.
EURO-TRUCKS SHPK: Realizojmë shitje-blerje të makinerive të rënda me çmime të arsyeshme.
EURO-TRUCKS SHPK: Produkte / makineri / marka plot reputacion, standard europian shërbimi, korrektesë dhe profesionalizëm! Ju mirëpresim!