Përshkrimi

EURO ABI SHPK
Kompani Ndërtimi / Shërbimi-Lider në treg!!
EURO ABI SHPK: Një nga bizneset më të rëndësishme në Kosovë që vepron në treg plot reputacion dhe besueshmëri. E Vendosur në qendër të Kosovës kompania, është pozicionuar në treg me profesionalizëm, përkushtim, korrektësi dhe fuqi të konsiderueshme ekonomike. Vizioni ynë është që gjithmonë të jemi në rritje dhe në zhvillim, duke synuar standardet më të larta evropiane. Ne ‘EURO ABI’ duam të krijojmë një të ardhme më të mirë për shumë njerëz.
EURO ABI SHPK: Komplekset Banesore, Euro Abi, Arbëri, Yzi, Dona etj.
EURO ABI SHPK: Gurëthyes, Armaturë, Ujë Ana, Banja e Kllokotit etj.
EURO ABI SHPK: Ndërtim i banesave, eksport / import i materialit ndërtimor. Jemi ekportuesi më i madh i Armaturës, Qimentos dhe Bllokave për Kosovë. Në ekip janë vlerat tona që na drejtojnë. Së bashku ne i jetojmë këto vlera çdo ditë. Është e rëndësishme për ne që ju si klient të jeni të kënaqur. Së bashku jemi krenarë për rezultatin.
EURO ABI SHPK: Shitje të makinerive të rënda; Prodhim i rërës; Transport brenda/jashtë Kosovës; Eksportim i mbeturinave të ndryshme etj. E pra, një Super industri gjigande dhe mjaft kompetitive.
EURO ABI SHPK: Standard europian, teknologji e përparuar, megaprojekte, staf drejtues vizionar dhe çmime konkurruese.
EURO ABI SHPK: Ne ofrojmë cilësi !! Ju mirëpresim!