Përshkrimi

ERZENI-PËRPUNIM QUMËSHTI
Prodhim dhe Përpunim Qumështi !!
Përmes një eksperience mbi 25 vjeçare, ERZENI operon në treg me mbi 17 lloje të ndryshme produktesh të cilësisë maksimale. Falë përkushtimit dhe inovacionit, kompania “Erzeni” sot mban vendin e parë në Shqipëri për përpunimin dhe prodhimin e qumështit. Qëllimi ynë është ruajtja e pozitave aktuale dhe krijimi i një standardi global i cili do të mundësojë realizimin e objektivit tonë të rradhës: Eksportin e Produkteve “Erzeni” në vendet e rajonit dhe më gjerë. ERZENI: Mbi 20 lloje produktesh të cilësisë maksimale dhe Lider në tregun shqiptar. ERZENI: Inovacion dhe përkushtim i vazhdueshëm. ERZENI: Forca e natyrës çdo ditë pranë jush! Adresat tona: Kashar-Tiranë dhe Fabrika e Përpunimit të Qumështit Samaticë-Berat.