Përshkrimi

ERONC SHPK
Pllaka, Parket, Hidrosanitare !!
Një kompani mjaft kredibile në tërë qarkun e Elbasanit dhe më gjerë. Shije, elegancë dhe stil për ambjentet tuaja të jashtme e të brendshme.
ERONC SHPK: Partneritet serioz me kompantë europiane dhe më markat më të mira tek showroom-et tona. Ofrojmë: Pllaka spanjolle dhe marka të tjera botërore; Mobilje dhe aksesorë për tualete; Parket laminat dhe druri nga kompani gjermane dhe zvicerane; Materiale hidraulike; Lavapjato dhe aspiratorë etj. Standard, ekip profesional, asistencë në blerje dhe një pikë referimi për klientelën.
ERONC SHPK: Zgjidhja jemi NE! Ju mirëpresim!