Përshkrimi

ENGINE HOUSE
Auto Servis & Pjesë Këmbimi, Zgjedhja ideale për riparimin e automjetit tuaj!!
ENGINE HOUSE: Ju ofron shërbime/riparime motorrike edhe motorra për çdo model makine duke u afishuar në tregun metropolitan dhe shqiptar me korrektesë, profesionalizëm, reputacion dhe çmime konkurruese, gjithashtu.
ENGINE HOUSE: Me një eksperiencë 15-vjeçare në treg, kompania ka përjetuar një sukses të vazhdueshëm duke u shndërruar në një pikë referimi për klientelën.
ENGINE HOUSE: Dallohemi me të tjerët nga korrektësia, shpejtësia, cilësia dhe çmimi. Tek ne do të gjeni produktet me cilësore për makinën tuaj, me çmimet më konkuruese në treg.
ENGINE HOUSE-KORREKTËSI: Kemi synimin të paraprijmë dhe të përmbushim nevojat e klientëve tanë me korrektësi absolute duke prodhuar klient besnik dhe të tjerë potencial, të cilët nuk ngurojnë të flasin dhe komentojnë eksperiencat e tyre pozitive tek servisi ynë.
ENGINE HOUSE-SHPEJTËSI: Në servisin tonë, punohet me cikël të mbyllur, me shpejtësi dhe ekzekutim të çdo porosie në kohën dhe datën e caktuar.
ENGINE HOUSE-CILËSI: Cilësia është pjesë e përditshmërisë sonë. Përmbushim nevojat e klientëve me shërbim cilësor dhe standard europian.
ENGINE HOUSE-ÇMIME KONKURRUESE: Jetojmë dhe militojmë në një treg konkurrent. Prandaj, duam që klientët tanë të përmbushim nevojat e tyre jo vetëm në afate, cilësi dhe standard, por edhe me çmimet më të mira në treg.
ENGINE HOUSE-PJESË KËMBIMI: Tek ne do të gjeni gjithashtu shumë lloje pjesësh këmbimi të përdorura të cilat, me një kosto shumë të lirë mund të përfitoni produktet më të mira dhe pjesët më cilësore për makinën ose automjetin tuaj.
ENGINE HOUSE: Gama e gjerë e produkteve origjinale dhe konkurruese që ne disponojmë bën që ne të jemi zgjedhja ideale për riparimin e automjetit tuaj.
ENGINE HOUSE: Motori i makinës tuaj ka një të ardhme!
ENGINE HOUSE: Besojani Makinën Tuaj Më Të Mirëve! Ju mirëpresim!