Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

ENDETA DENTAL
Ne ju sjellim buzëqeshjen !!
Ofrojmë këto shërbime: Terapi, Ortopedi, Kirurgji, Implantologji, Ortodonci etj. Një klinikë dentare ku investimi teknologjik dhe kujdesi ndaj pacientit marrin prioritet të veçantë. ENDETA DENTAL: Me disa degë të saj në tregun metropolitan, është tashmë e afirmuar si një emër i dashur për klientelën dhe një emër plot reputacion. Për shkak të parametrave cilësor dhe standartit të padiskutueshëm në treg sot, ENDETA DENTAL, është duke njohur një zgjerim të madh të pacientëve nga bota arabe, italiane etj. ENDETA DENTAL: Ofrojmë edhe pagesa me këste për klientët tanë. ENDETA DENTAL: Përkushtim i vazhdueshëm dhe çmime konkurruese. Ju mirëpresim!