Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

EMILI ELEKTROAUTO
Autoservis, Profesionalizëm, Shërbime impresionuese!!
EMILI ELEKTROAUTO: Një biznes mjaft i suksesshëm në metropolin shqiptar sa i takon shërbimeve cilësore për automjetin tuaj.
EMILI ELEKTROAUTO: Riparime elektrike dhe programim i njësive elektronike të makinave Mercedez-Benz, BMW, Volkswagen, Audi etj.
EMILI ELEKTROAUTO: Gjithashtu ofrojmë edhe programim të çelësave të makinave, të pllaketave të kambios 7G, pllaketat ISM etj.
EMILI ELEKTROAUTO: Ndërrim i timonit të makinës suaj nga sistemi anglez në atë europian.
EMILI ELEKTROAUTO: Jemi në treg për të realizuar punë cilësore dhe për të dhënë zgjidhje të plota për kërkesat e klientit.
EMILI ELEKTROAUTO: Një emër lider në shërbimin e Auto Servis-eve. Punojmë me sloganin: Punë cilësore dhe të përqendruara!
EMILI ELEKTROAUTO: Skuadër miqësore dhe profesionale, punë të kryera në afat, korrektesë, klientë të kënaqur dhe çmime shumë të mira! Ju mirëpresim!