Përshkrimi

EMANTE PANEL SHPK
Prodhim/tregtim i Panel Sanduiç, Prodhim i kioskave, Lider në treg!!
EMANTE PANEL SHPK: E vendosur në bregdetin qendror shqiptar, vetëm 10 minuta larg portit të Durrësit dhe në qendër të Mesdheut përballë porteve italiane, Emante Panel Shpk me një sipërfaqe prej 30.000 m2, merret me prodhimin e paneleve sanduich, me fletë prej çeliku të galvanizuar dhe të paralyer dhe me mbushje poliuretani. Falë përdorimit të teknologjisë së lartë dhe të fundit, Emante Panel Shpk është bërë një realitet i rëndësishëm në peizazhin e materialeve të ndërtimit, në Shqipëri dhe jashtë saj.
EMANTE PANEL SHPK, ÇFARË PRODHOJMË
Panele sanduiç për mbulesë dhe fasada; Panale për dhoma frigoriferike; Panale sanduiç tjegull (me dru origjinal në pjesën e poshtme); Llamarinë e lyer dhe zingato rolot ose e përpunuar; Aksesorë për kapanone dhe shtëpi, si: ulluqe, kulme etj; Llamarinë e valëzuar trapezoidale për mbulesë; Polikarbonat i trashësive të ndryshme për kapanone dhe ndërtesa; Prodhim kioskash për zyra ose shtëpi të lëvizshme; Prodhim arkarexhash zingato për kapanone; Llamarinë betoni për ndajre katesh; Panele sanduiç për fasada me imitacion guri dhe tulle.
EMANTE PANEL SHPK, NDËRTIME INOVATIVE
Sektori i ndërtimeve inovative ka marrë përmasa të mëdha në vendet perëndimore. Ndërtimet inovative synojnë të sigurojnë kosto të ulët dhe cilësi të lartë, ndërtime ekologjike dhe efiçente lidhur me ngrohjen dhe ftohjen e brendshme të ndërtesave, qofshin ato për nevoja private apo publike. Për të realizuar këtë objektiv ne përdorim materiale alumini dhe çeliku të përpunuar brenda ndërmarrjes sonë dhe jashtë vendit. Materialet kryesore janë profilet e metalit dhe llamarinat sanduiç. Këto të fundit zhvillohen në modele dhe ngjyra të ndryshme.
EMANTE PANEL SHPK, TRANSPORTI
Përdorni automjete që mund të mbulohen me një mbulesë të gomuar të veçantë. Panelet mundësisht duhet të transportohen të mbuluara.
EMANTE PANEL SHPK, NGARKESA DHE SHKARKIMI
Panelet e paketuara në pako mbahen në mjet dhe kanë për qëllim lehtësimin për shkarkimin e mëvonshëm. Paketat janë të ndara nga njëra-tjetra me paleta të veçanta dru dhe/ose plastik.
Për të hequr paketat, është e këshillueshme që të përdoret një peshore me shiritat ose shufra lidhëse, me qëllim ndërthurjen midis shiritave dhe çdo bordi të paketave për të mbrojtur skajet e paketave.
EMANTE PANEL SHPK, RUAJTJA DHE MAGAZINIMI, PRERJET, GROPAT DHE PASTRIMI
Panelet duhet të ruhen brenda në një sipërfaqe të pastër dhe të thatë, duke grumbulluar më së shumti 2/3 paketa, duke përdorur plastikën e dërguar me dërgesën. Është e këshillueshme që të hiqni menjëherë ashklat dhe mbeturinat e depozituara në panele për të shmangur dëmtimin e veshjes dhe formimin e ndryshkut. Pasi të keni instaluar panelet, vazhdoni me një pastrim tërësor, me qëllim që të shmangni mbetjet eventuale që mund të dëmtojnë bojën me kalimin e kohës.
EMANTE PANEL SHPK: Cilësia më e lartë në tregun shqiptar, atë rajonal dhe europian!! Standard dhe skuadra profesionale në prodhim/terren. Asistencë për klientin, teknologji e avancuar, lidership vizionar dhe çmimi më konkurrues. Ju mirëpresim!