Përshkrimi

ELIO KLIMA
Panele Diellore Braun, Sisteme kondicionimi, Solar Water Heating Braun, Cilësi superiore, Standard Europian!!
ELIO KLIMA: E lançuar në tregun shqiptar në vitin 2008 duke ofruar panele diellore dhe sisteme kondicionimi të një cilësie shumë të lartë dhe efikase për të bërë diferencën, sot kompania militon në këtë treg me kompetencë profesionale, skuadra kryengritëse, marka plot reputacion dhe çmime konkurruese, gjithashtu.
ELIO KLIMA: Diferenca jonë theksohet nëpërmjet produkteve që ne ofrojmë, sepse u kemi qenë dhe u jemi besnikë klientëve dhe kënaqësisë së tyre. Puna jonë konsiston në arritjet e shtimit të klientëve të kënaqur duke krijuar një partneritet të fortë dhe afatgjatë me ta.
ELIO KLIMA: Panele diellore BRAUN, MEGASUN, EKOTHERM, ASSOS dhe kondicionerët që i përkasin MITSUBISHI ELECTRIC të cilat janë markat më të njohura në mbarë botën.
ELIO KLIMA: Produktet tona janë zgjedhja e duhur si për ndërtesa rezidenciale ashtu edhe për ndërtesa komerciale. Në kompaninë tonë do të gjeni zgjidhje në çdo kohë për kërkesat tuaja. Qëllimi ynë është të plotësojmë nevojat e klientëve duke u bazuar gjithmonë edhe në raportin cilësi-çmim.
ELIO KLIMA-MISIONI: Misioni ynë është komforti dhe rehatia juaj, duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh / produktesh të çertifikuara sipas standarteve Evropiane në fushën e paneleve
diellore dhe sistemet e kondicionimit. Inovacioni në dizajnin e produkteve si dhe specifikat e ndryshme dominojnë tregun duke bërë diferencën. Të ofrojmë shërbime cilësore që tejkalojnë pritshmëritë e klientëve tanë të nderuar. Të ndërtojmë marrëdhënie afatgjata me klientët nëpëmjet besimit dhe risive të biznesit tonë.
ELIO KLIMA-VIZIONI: Të shndërrohemi në një pikë të rëndësishme referimi në tregun metropolitan dhe atë shqiptar duke u afishuar si një lider në cilësi, besueshmëri dhe standartin e ofruar.
ELIO KLIMA-STAFI: Kompania përbëhet nga punonjës tepër të aftë dhe të kualifikuar të cilët kryejnë punën me profesionalizëm dhe përkushtim . Stafi jep rekomandimet e nevojshme për të plotësuar kërkesat e klientëve. Fokusi drejt cilësisë dhe bashkëpunimi janë veçoritë që na dallojnë nga konkurrenca.
ELIO KLIMA: Është distributor i autorizuar për panelet diellore Megasun, Ekotherm, Braun dhe Assos në Shqipëri. Panelet tona diellore kursejnë energji dhe kanë jetëgjatësi, kështu që garancia që ne ju japim do arrijë pritshmëritë tuaja pa ju zhgënjyer.
ELIO KLIMA: Panele Diellore; Kondicionerë MITSUBISHI ELECTRIC; Sisteme Kondicionimi; Aksesorë për Instalime; Sisteme hidraulike etj.
ELIO KLIMA: Për t`ju shërbyer sa më mirë ne ofrojmë për ju edhe instalimin e paneleve diellore dhe të sistemeve të kondicionimit për çdo ambjent tuajin. Bashkohuni me ne për të përfituar shërbimet / produktet tona dhe nuk do t’ju zhgënjejmë! Ju mirëpresim!

Video