Përshkrimi

ELEKTROSTUBLLA
Ne ju ofrojmë vetëm cilësi!!
Është padyshim një nga kompanitë lider në tregun e Kosovës sa i takon materialit elektrik, ndriçimit dhe punëve / projekteve profesionale elektrike.
ELEKTROSTUBLLA: Me 53 përfaqësi botërore ne ju ofrojmë të gjitha materialet elektrike për instalime civile apo industriale, produkte energjitike apo automatizim.
ELEKTROSTUBLLA: Ndriçim profesional, dekorativ, interior, exterior, ndriçim urban dhe rrugorë gjithashtu. Brendet europianë të ndriçimit vijnë në Kosovë përmes neve.
ELEKTROSTUBLLA: Projektime dhe punë profesionale nga 0.4 deri 1kV, nga 12 deri 36kV si dhe nga 110 deri 400Kv. Projektet tona janë të zbatuara në të gjithë Kosovën.
ELEKTROSTUBLLA: Vizion impresionues me fokus tregun e Kosovës, Shqipërisë dhe Ballkanit. ELEKTROSTUBLLA: Prodhimet tona, brendet europiane dhe projektet e suksesshme të kompanisë e kanë pozicionuar atë në toplistën e sipërmarrjeve më të rëndësishme në vend. ELEKTROSTUBLLA: Standardi europian i prodhimit dhe shërbimit, skuadrat plot kompetencë dhe profesionalizëm, kujdesi permanent ndaj klientelës, korrektësia në ekzekutimin e projekteve të ndryshme, janë të tjera cilësi superiore të kompanisë dhe performancës së saj.
ELEKTROSTUBLLA: Ne ju ofrojmë vetëm cilësi!

Galeri

Video