Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

ELEKTROSHTËPIAKE FESTIMI: Paraqet në tregun shqiptar një nga ndërmarrjet më interesante dhe me një performancë linearisht rritëse.
ELEKTROSHTËPIAKE FESTIMI: Ofron për klientët markat më të mira në treg.
ELEKTROSHTËPIAKE FESTIMI: Produkte të importuara nga Gjermania, të përdorura dhe në gjendje shumë të mirë pune. Çdo produkt ofrohet me garanci dhe çmim konkurrues.
ELEKTROSHTËPIAKE FESTIMI: Markat në showroomin tonë përfaqësojnë logon e MIELE, BOSCH, SIEMENS, AEG, SAMSUNG, LG, ZANUSSI, ELECTROLUX etj.
ELEKTROSHTËPIAKE FESTIMI: Paisje të ndryshme elektroshtëpiake. Lavatriçe, Tharëse rrobash, Lavastovilie, Furra, Pianure, Mikrovalë, Aspirator etj.
ELEKTROSHTËPIAKE FESTIMI: Paisje industriale për Lavanderi, Hotele dhe Restorante.
ELEKTROSHTËPIAKE FESTIMI: Jemi në treg për të përmbushur të gjitha kërkesat e klientit, në kohë, me cilësi, standard dhe jetëgjatësi produkti. Ju mirëpresim!

Video