Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

ELECTRONI SHPK
Cilësi e lartë, Standard, Lider në Treg!!
ELECTRONI SHPK: Një kompani mjaft e suksesshme në prodhimin e shtyllave elektrike nga betoni duke u ekspozuar në treg me një performancë superiore dhe në avangard.
ELECTRONI SHPK: Prodhim me teknologji të përparuar në komunën e Suharekës, staf profesional dhe inxhinierik i kualifikuar dhe kujdes dinamik ndaj klientelës, gjithashtu. ELECTRONI SHPK: E pajisur me çertifikatën ISO STANDARD, IQNET të cilësisë, me linja prodhimi bashkëkohore dhe duke aplikuar metodën centrifugale të prodhimit të shtyllave të betonit sot kompania shkëlqen jo vetëm në tregun e Kosovës, por, është kthyer në një pikë referimi edhe për klientët e mundshëm nga Shqipëria, Ballkani e më gjerë.
ELECTRONI SHPK: Kapaciteti i lartë i prodhimit, koeficienti i lartë i sigurisë, rezistencë absolute ndaj thyerjeve dhe dobësimeve janë të tjera karakteristika të produkteve të kompanisë.
ELECTRONI SHPK: Investim mbreslënës edhe në supermarketin dhe restorantin. Një investim në sintoni me kërkesat e klientelës. Shërbim perëndimor, produkte me çmime konkurruese, design, kuzhinë tradicionale dhe EU, parkim i bollshëm dhe vendi ideal për kohën tuaj të çmuar.
ELECTRONI SHPK: Prej datës 06.12.2020 kemi hapur Pompën e Re të karburantit, një investim ky i standarteve më të larta europiane deri në madhështi. Një Pompë ku gjithçka shkëlqen. Staf profesional, kujdes ndaj klientit dhe çmime konkurruese.
ELECTRONI SHPK: Skuadër kryengritëse, drejtues me projekte ambicioze, punonjës të kualifikuar, klientelë besnike dhe gjendet në toplistën e bizneseve të Suharekës. Ju mirëpresim!