Përshkrimi

EGLAND SHPK
Fabrikë tubash plastikë, Ndërtime, Rikonstruksione, Lider në metropolin shqiptar!!
EGLAND SHPK: Një kompani e cila shkëlqen në tregun shqiptar të ndërtimeve, në projekte publike dhe private të realizuara me sukses në mbarë Shqipërinë.
EGLAND SHPK: Zotëron gjithashtu edhe ‘Fabrikën e Prodhimit të Tubave Plastikë HDPE 20-500 mm 6-20 bar’, një fabrikë me teknologji të përparuar europiane dhe produkte me një garanci të përjetshme.
EGLAND SHPK: Ofron prodhim dhe tregtim tub HDPE, PE dhe tub korrogato (i brinjëzuar) i kaluar me sukses në shumë teste, me çmimet më konkuruese në treg dhe cilësi të garantuar. Tubat e ujit të pijshëm prodhohen sipas presionit 6, 10, 16 dhe 20 bar. Këto lloj tubash i prodhojmë në dy kategori: Me veshje të bardhë nga brënda; Pa veshje. Tubat e brinjëzuar prodhohen me standartet europiane duke filluar nga Ø 110 mm deri në Ø 450 mm (diametër të jashtëm).
EGLAND SHPK: Lançojmë prej shumë vitesh në treg, tuba për ujë të pishëm dhe tuba për vaditje, duke i përdorur ato jo vetëm në veprat e ndërtimit të marra përsipër nga kompania por, edhe duke furnizuar me korrektësi në sasi, cilësi dhe çmim konkurrues të gjitha bizneset/operatorët ndërtues brenda/jashtë vendit. Realizojmë gjithashtu në dinamikë Import-Export Plastikë PE 6-20 ATM.
EGLAND SHPK: Është e pajisur sigurisht me çertifikatën ISO 9001:2008 për prodhime sipas standartit më të avancuar europian.
EGLAND SHPK: Jemi në treg për të plotësuar dhe tejkaluar kërkesat e klientit. Për të performuar me seriozitet, korrektesë dhe profesionalizëm.
EGLAND SHPK: Gjendet në toplistën e kompanive më të mira shqiptare të ndërtimit në metropolin shqiptar e më gjerë. Ju mirëpresim!