Përshkrimi

D&T CATERING ALBANIA SHPK
Pajisje për Bare dhe Restorante !!
D&T Catering Albania shpk operon në sektorin e mobiljeve dhe elektroshtëpiakeve për bare dhe restorante, në tregun shqiptar, kosovar & maqedonas. Teknologji e lartë e produkteve, zgjedhje të shumëllojshme e novatore për baret & kuzhinat e restoranteve tuaja & bashkëpunim me kompani prestigjoze të kësaj fushe. Ofrojmë: pajisje kuzhine, soba, friteza, zgara, frigoriferë etj. Në këtë gamë produktesh janë zgjedhur liderët e tregjeve ndërkombëtare të produkteve për kuzhinat e restoranteve dhe bareve, për të plotësuar çdo kërkesë të klientëve nga më të vegjlit e deri tek strukturat industriale, të cilat karakterizohen për lehtësi në përdorim dhe në higjenë. Mundësi zgjedhjeje për restorante, nga konservimi, pregatitja e produkteve e deri në larje me lavastovilje. Projekte për të ndihmuar shefat e kuzhinave që të shprehin sa më mirë aftësitë dhe krijimtarinë e tyre në gatim.
Pajisjet e gazit: Sobë me vatra dhe furrë, furrë gazi me kate, furrë gazi e vogël, furrë gazi me avull, furrë gazi për pica, vatër teke gazi, salamandër gazi, pjekëse pulash, gjiro fastfood, fritezë dopjo me kabinet (ndezje me bateri), fritezë teke (ndezje me bateri), fritezë teke me kabinet (ndezje me korent), fritezë dopjo me termostat mbi tavolinë, friteze teke me termostat mbi tavolinë, fritezë dopjo e thjeshtë mbi tavolinë, zgarë gazi me kabinet e kromuar, zgarë gazi me kabinet me viza, zgarë me gurë vullkani, zgarë gazi pa viza mbi tavolinë.
Frigoriferët: Frigorifer inoxi (ngrirës+freskues), frigorifer inoxi me 3 dyer, frigorifer inoxi me 2 dyer, frigorifer inoxi me 1 dere, frigorifer inoxi me 3 dyer xhami, frigorifer inoxi me 2 dyer xhami, frigorifer inoxi me 3 dyer xhami dhe 3 inoxi, frigorifer mural freskues, figorifer me dy dyer xhami freskues, frigorifer freskues, frigorifer me 2 dyer xhami i shkurtër, banak pastiçerie katror, mini banak pastiçerie, banak reklamues, frigorifer arke freskues, bango kuzhine, bango me tasa inoxi , bango inoxi me tasa me suprinë mermeri 1.8m, prodhues akulli 18 kg.
Elektriket: Brumatiçe për biskota, brumatiçe mikser 10-20-60 litra, prerëse perimesh dhe djathi, qëruese patatesh, makinë mishi NR 32-NR 22-NR 12-NR 08, mikser kombinat, fetatriçe sallami (thikë 300 mm e madhe), fetatriçe sallami (thikë 275 mm e mesme), fetatriçe sallami (thikë 250 mm e vogël), sharrë mishi.
Ngrohësit: Banjomari komplet me kabinet, ngrohës banjomarie me kabinet, mbajtëse e lugëve, pirunjëve, thikave të banjomarisë, këndi banjomarisë, ngrohës byrekësh, ngrohës pjatash, ngrohës byrekesh i hapur, ngrohës patatesh, ngrohës me pllakë alumini, minisalamandër korenti, zgarë korenti, tostë korenti, prozhektorë të vegjël dhe të mëdhenj.
Metaliket: Lavaman me 3 gropa (2 gropa+1 shesh;1 gropë+1 shesh-1 gropë tek), tavolinë pune inoxi 2m-1.8m, 1.5m-1.3m, 1.2m-1m, tavolina pune inoxi me mbushje 1m -1.5m , 1.8m -2m, rafte teli, rafte inoxi, shtrethe muri 1.3m , 1.5m (sergjen), tavolinë kasapi (suprinë druri këmbë metalike), karrocë për pastrim mbeturinash, karrocë shërbimi, kazan për shkrirje mishi me rrota, karroca me kate, karroce për tava kuzhine, tavolinë bari, suprina bangoje.
Ventilatorët: Freskuese me sprucim uji, freskuese me 3 helika të trasha, freskuese me 3 helika të holla, freskuese e zakonshme, freskuese muri me 2 helika, freskuese tavani, freskuese e madhe tavoline, freskuese e vogël tavoline, ventilator muri.
Aksesorë kuzhine: Sete lugëesh, pirunjsh, thikash dhe tiganësh.
D&T Catering Albania shpk: Garanton suksesin në kuzhinën tuaj ! Ju mirëpresim!

Video