Përshkrimi

DRINI-PLLAKA-PARKET-HIDROSANITARE
Pllaka spanjolle, Pllaka italiane, Pllaka indiane, Çmim konkurrues!!
Parket, Hidrosanitare dhe Zgjidhje efiçente!!
DRINI-PLLAKA-PARKET-HIDROSANITARE: Një kompani e fokusuar në tregun shqiptar për pllaka, parket dhe hidrosanitare. Produkte dhe shërbime cilësore, shumëllojshmëri dhe kualitet.
DRINI-PLLAKA-PARKET-HIDROSANITARE: Pllakat janë të një kualiteti të lartë dhe gjenden në magazinën tonë me shumicë / pakicë dhe çmim mjaft konkurrues, gjithashtu.
DRINI-PLLAKA-PARKET-HIDROSANITARE: Bide, kapak WC, kasetë WC, lavamanë, vaska, mishelatorë banjo, pasqyra, set WC, produkte të ndryshme hidrosanitare etj.
DRINI-PLLAKA-PARKET-HIDROSANITARE: Edhe parket nga emrat / markat më të njohura të parketeve europiane e më gjerë.
DRINI-PLLAKA-PARKET-HIDROSANITARE: Klientët tanë janë individë, firma dhe kompani ndërtimi që kontaktojnë dhe ekzekutojnë projekte në fushën e shërbimeve etj. Fokusi ynë është tregu metropolitan dhe i gjithë tregu shqiptar.
DRINI-PLLAKA-PARKET-HIDROSANITARE: Produkte / shërbime me standard EU, super cilësi dhe çmimet më të mira në tregun metropolitan e më gjerë. Orari: 07:00 – 19:00, Ju mirëpresim!