Të dhëna për biznesin

DORI PHONE SHOP SERVICE
Na ndiqni

Përshkrimi

DORI PHONE SHOP SERVICE
Standard dhe Çmim konkurrues!!
E lançuar në tregun metropolitan prej disa vitesh, sot, është kthyer në një pikë referimi për klientët nga qarku i Tiranës dhe jo vetëm. Një emër i besuar e plot reputacion në fushën e telefonisë celulare, aksesorëve të ndryshëm për telefona mobile dhe shërbimin e një servisi cilësor, gjithashtu.
DORI PHONE SHOP SERVICE: Dyqan celularësh, Aksesorë, Zhbllokim iCloud & Sim Carrier dhe Riparim për të gjithë modelet e celularëve.
DORI PHONE SHOP SERVICE: I nisur si një biznes familjar, i vogël dhe i Ri në treg ka patur vetëm ngjitje sa i takon cilësisë së shërbimit, produktit dhe çmimit mjaft konkurrues, gjithashtu. Sot, dyqani ofron një shërbim impresionues sipas standarteve më të përparuara të kohës.
DORI PHONE SHOP SERVICE: Produkte dhe marka botërore, Shërbim dhe Garanci, Klientë të kënaqur dhe Vizion europian i zhvillimit të kompanisë.
DORI PHONE SHOP SERVICE: Ne duam që klienët tanë të marrin jo vetëm produkte cilësore, por edhe kënaqësi në blerje. Të përfitojnë çmime sipas mundësisë së tyre në blerje, shumëllojshmëri zgjedhjesh dhe oferta në dinamikë.
DORI PHONE SHOP SERVICE: Marka, Tendencë, Mundësi të panumërta zgjedhjesh, Aksesorë plotësues të aparateve mobile dhe servis cilësor. Me pak fjalë ofrojmë produkt/shërbim me cikël të mbyllur ku, klienti është gjithnjë në qendër të vëmendjes të skuadrës tonë. Ju mirëpresim!