Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

DON PAULO FLOWERS: Është padyshim një nga ndërmarrjet më interesante në tregun metropolitan dhe atë shqiptar!! Ne ju garantojmë shumëllojshmëri të produkteve, cilësi të lartë, standard, korrektesë në çdo porosi të klientit dhe besueshmëri! Ofrohet edhe shërbimi Taxi për klientët tanë.
DON PAULO FLOWERS: Lule natyrale dhe buqeta me lule. Për individë dhe grupe të ndryshëm. Për festa familjare dhe evente mbreslënëse.
DON PAULO FLOWERS: Klientët tanë janë individë dhe biznese, sipërmarrje dhe kompani të ndryshme. Produktet tona gjenden në çdo gëzim familjar, ambiente të gjelbëruara, salla eventesh, zyra, vila dhe rezidenca, hotele, resorte, ambjente komerciale etj.
DON PAULO FLOWERS: Duam që klientët tanë të jenë të kënaqur për produktet që blejnë në showroom-et tona, shërbimin dhe asistencën e stafit dhe çmimin më konkurrues që ofrojmë në tregun shqiptar.
DON PAULO FLOWERS: Po kërkoni për një dhuratë Extra Speciale? Na kontaktoni dhe menjëherë do të merrni shërbimin më të mirë nga stafi ynë.
DON PAULO FLOWERS: Lule natyrale për ambiente të brendshme, lule të prera, lule me shumicë dhe pakicë, lule të mbjella dhe bimë dekorative.
DON PAULO FLOWERS: Cilësi dhe besueshmëri, zgjidhni më të mirët!! Ju mirëpresim!