Përshkrimi

DODA-R SHPK
Ndërtime, Hotel, Bar, Benzinatë, Shërbime !!
DODA-R SHPK: Është padyshim një nga kompanitë më interesante në qarkun e Dibrës, për gamën e gjerë të shërbimeve që ofron dhe cilësinë e tyre, gjithashtu.
DODA-R SHPK: Ndërtime rrugësh të reja, mirëmbajtje të rrugëve, ndërtime ujësjellësash, kanalizime, rikonstruksione në infrastrukturë, tregtim materialesh ndërtimi etj.
DODA-R SHPK: Hotel dhe Bar me një arredim neoklasik impresionues në të cilin kushtet dhe standarti janë optimale dhe çmimi, është mjaft konkurrues.
DODA-R SHPK: Jo vetëm mund të shijoni kafenë tuaj, të pushoni këndshëm, por edhe të furnizoni makinën tuaj me karburant cilësor.Të gjitha këto nën kujdesin e një stafi miqësor e profesional. Ambjente të gjelbëruara dhe parkim i bollshëm.
DODA-R SHPK: Një kompani gjithnjë e në avangard, shërbime publike plot standard dhe një nga emrat e rëndësishëm të bizneseve në qarkun e Dibrës.
DODA-R SHPK: Kujdes dinamik dhe një pikë referimi për klientelën. Ju mirëpresim!