Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

DIOR COFFEE & LOUNGE
Relax, Party, Kënaqësi!!

DIOR COFFEE & LOUNGE: Është padyshim një nga investimet më mbreslënëse në metropolin shqiptar dhe një pikë e fortë referimi për klientelën.
DIOR COFFEE & LOUNGE: Cocktails, Party, Event’s, Shisha, Birthday, Food/Antipasta etj.
DIOR COFFEE & LOUNGE: Organizon gjithashtu mbrëmje plot atmosferë festive me DJ dhe Këngëtarë të famshëm në tregun muzikor.
DIOR COFFEE & LOUNGE: Jemi në treg për të qenë më të mirët. Për produkte cilësore dhe shërbim të papërsëritshëm. Për të krijuar ambjente të qeta, plot design dhe relax për klientët tanë, për miqtë besnik dhe jo vetëm. Jemi duke u shndërruar në një markë me kredibilitet në tregun metropolitan e më gjerë. Ky është edhe vizioni ynë stacionar i kompanisë.
DIOR COFFEE & LOUNGE: Tani, edhe burger-at ‘më të rinj’ e me shijet më të veçanta.
DIOR COFFEE & LOUNGE: Gjithnjë e para, gjithnjë për kënaqësinë e klientit!!
DIOR COFFEE & LOUNGE: Ju mirëpresim!