Përshkrimi

DINO QERAMIKA
Lider në treg dhe Marka italiane !!
Është padyshim një nga gjigandët e industrisë së shërbimit me qeramikë cilësore në tregun e Kosovës e më gjerë. Jo vetëm me shumëllojshmëri të produktit, por edhe me standartin europian që ofron për klientët e shumicës dhe klientin fundor, gjithashtu.
DINO QERAMIKA: Ofron me shumicë dhe pakicë një gamë të gjerë të llojeve të qeramikës e cila vjen nga fabrikat më të njohura italiane dhe botërore.
DINO QERAMIKA: Në sallonin tonë ju mund të gjeni modelet më të reja të banjove, pllakave dhe të elementeve të tjera plotësues të brendeve më të njohura italiane si: Sil Ceramiche, Mirage, Raimondi, Ariostea e shumë të tjera të cilat e rinovojnë dhe i japin jetë hapësirës tuaj.
DINO QERAMIKA: Jemi në treg për të plotësuar pritshmëritë më të larta të klientelës, madje, për t’i tejkaluar ato. Me produkte që udhëheqin tregun nga pikëpamja e cilësisë dhe me një shërbim profesional të stafit.
DINO QERAMIKA: Shumëllojshmëria e produktit, asistenca në blerje, fuqia e parezistueshme e markës dhe çmimi konkurrues, janë të tjera parametra të kompanisë sonë.
DINO QERAMIKA: Qeramikë plot design, stil dhe elegancë për rezidenca, vila, bar-restorante, pub-e, hotele, resorte, zyra, dyqane, ambjente komerciale dhe biznesi.
DINO QERAMIKA: Falë menaxhimit të suksesshëm dhe lidershipit plot vizion të kompanisë jemi të privilegjuar që klienti na shikon gjithnjë e më shumë si një pikë e fortë referimi në treg. E qëndrueshme dhe mjaft specifike.
DINO QERAMIKA: Gjithnjë për cilësinë dhe standartin e pakapërcyeshëm. Gjithnjë e para, gjithnjë plot elegancë! Ju mirëpresim!