Përshkrimi

DINO COMPANY LIPJAN
Lider në treg !!
Dino Company është kompani e cila merret me ndërtimin e komplekseve afariste-banesore, dhe ka veprimtari në sektorin e qeramikës, ndërtimit, shitblerjes, betonit, gurthyerjes, si dhe energjisë. Kompania ofron një kualitet të lartë për klientët, pavarësisht sektorit, duke e dëshmuar veten lider të industrisë ndër vite. Kompania bën prodhimin e të gjitha klasave të betonit sipas standardeve të ndërtimit si dhe transportin deri në destinimin final, prodhimin e të gjitha fraksioneve të zhavorit, shitjen dhe transportimin deri në destinacionin final, furnizimin me të gjitha llojet e materialeve ndërtimore, ofrimin e qeramikës të prodhimit italian me shumicë dhe pakicë nga fabrikat më të njohura italiane dhe shhitjen direkte të lokaleve afariste dhe banesave. Është padyshim në toplistën e kompanive më të suksesshme në Kosovë e më gjerë.