Përshkrimi

DINO BETON
Prodhim betoni, Cilësi e lartë, Standard europian!!
DINO BETON: Fabrika e betonit DINO me traditë shumë vjeçare në ndërtim bën prodhimin e betonit të gatshëm me cilësi të lartë, profesionalizëm dhe standard europian, gjithashtu.
DINO BETON: Ofron shërbimet e prodhimit dhe betonimit te një gamë e gjerë e klientëve dhe bashkëpunëtorëve me makineri të avancuar.
DINO BETON: Disa nga projektet më atraktive të DINO Beton kohëve të fundit janë betonimi i Themel Pllakës për DP Partners në rrugën C, betonimi i Themel Pllakës në Lagjen e Spitalit me investor të projektit BTP Holding.
DINO BETON: Projekt tjetër atraktiv është edhe ndërtimi i Stadionit në Magurë, Lipjan, me investitor Komunën e Lipjanit.
DINO BETON: Përmendëm më lart vetëm disa punë të kompanisë. Në fakt, kompania realizon për çdo vit dhjetëra e dhjetëra projekte të suksesshme në Lipjan, qarkun e Prishtinës dhe zonat më të rëndësishme zhvillimore në të gjithë Kosovën.
DINO BETON: Jemi në treg për të bërë diferencën me të tjerët, për të përmbushur dhe tejkaluar pritshmëritë e klientelës duke u shfaqur si një lider i vërtetë dhe plot reputacion!
DINO BETON: Skuadër kryengritëse, ekzekutim me standard dhe në kohë të çdo porosie, lidership vizionar i biznesit dhe çmime konkurruese. Ju mirëpresim!