Përshkrimi

DEMOLLARI KONSTRUKSION
Projektim, Zbatim, Ndërtime cilësore, Standard EU!!
DEMOLLARI KONSTRUKSION: Operon në Fushën e Ndërtimit duke u afishuar në treg si një nga kompanitë më të suksesshme në Qarkun e Tiranës e më gjerë.
DEMOLLARI KONSTRUKSION: Objektet civile dhe industriale janë fokusi i përditshmërisë sonë, objekte të cilat janë për banim / rezidenca dhe objekte shërbimi, gjithashtu.
DEMOLLARI KONSTRUKSION: Jemi në tregun metropolitan dhe mbarë shqiptar me ndërtime të rezidenca, vila dhe godina të ndryshme private / publike. Çdo vepër e realizuar nga skuadrat tona paraqet qëndrueshmëri të lartë, funsionalitet mbreslënës, arkitekturë unike, design dhe çmim konkurrues.
DEMOLLARI KONSTRUKSION: Ekzekutojmë projekte me cikël të mbyllur, me çelësa në dorë. Që nga faza e projektimit, e ndërtimit e deri tek finiturat më specifike sipas sistemit të zgjedhur. Tre janë parimet që udhëheqin kompaninë tonë drejt sfidave të përditshme: Cilësi; Korrektësi; Shpejtësi!!
DEMOLLARI KONSTRUKSION: Me një staf të motivuar, përkushtuar e të kuaifikuar dhe me mbi 20 vite eksperiencë profesionale, jemi tërësisht të përqendruar në rritjen maksimale të cilësisë dhe standartit të produkteve tona duke garantuar siguri të plotë, korrektësi në përmbushjen e kontratave me klientin dhe fleksibilitet në të gjithë ushtrimin e aktivitetit tonë.
DEMOLLARI KONSTRUKSION: Duam që klintët të jenë të kënaqur me produktet tona. Të marrin në dorëzim rezidencën / vilën e tyre në afatin e paracaktuar dhe t’i gëzohen parametrave më të lartë të stilit modern dhe klasik të një ndërtimi të papërsëritshëm.
DEMOLLARI KONSTRUKSION: Projektim dhe Zbatim; Ndërtime cilësore; Realizime në kohë të çdo projekti; Çmime konkurruese.
DEMOLLARI KONSTRUKSION: Eksperiencë, Siguri, Besueshmëri, Ndërtime cilësore, Design!
DEMOLLARI KONSTRUKSION: Ndërtojmë të ardhmen tuaj!! Ju mirëpresim!

Galeri