Përshkrimi

DELUX ELEKTRIK
Cilësi dhe Standard !!
DELUX ELEKTRIK: Një nga kompanitë më interesante në tregun e Kosovës e më gjerë. Për markat që distribuon, shumëllojshmërinë e produkteve dhe çmimin konkurrues, gjithashtu.
DELUX ELEKTRIK: Ndriçues dekorativ që ju përshtatet në çdo ambient tuajin. Me ndriçuesit modern nga brendi Onlight, ju zbukuroni ambientet e juaja rezidenciale dhe të biznesit.
DELUX ELEKTRIK: Perfeksioni është gjithmonë në ndriçuesin e duhur. Me ndriçuesin me kristale nga Onlight, ju e bëni zgjedhjen e duhur për shtëpitë e juaja. Ne gjithashtu ofrojmë shumë drita tavani me kristale. Zbuloni gamën tonë të shkëlqyer tani! Edhe Kabllo dekoruese për të zbukuruar ambientet e juaja, të gjitha ngjyrat i kemi në stok.
DELUX ELEKTRIK: Ndriçuesi i varur, i stilit klasik i përbërë prej linjave elegante me strukturë metalike dhe druri, do të ishte një zgjedhje e përsosur për ti shndërruar hapsirat tuaja të brendshme të banimit, në hapsira mikpritëse dhe plot stil.
DELUX ELEKTRIK: Dritat e murit zakonisht përdoren si ndriçim shtesë. Ne ofrojmë dritë LED muri nga brendi Onlight për të ju përshtatur me çdo ambient tuajin. Ne gjithashtu ofrojmë shumë drita tavani me kristale. Ju prezantojmë edhe ndriçues oborri nga brendi Onlight.
DELUX ELEKTRIK: Ju prezanton edhe siguresat automatike nga brendi Viko by Panasonic dhe Ndërprerës nga brendi Viko by Panasonic.
DELUX ELEKTRIK: Dizajne unike dhe të veçanta nga brendi Onlight i gjeni vetëm në Delux Elektrik. Çdo herë zgjedhjen e duhur mund t’a gjeni në Delux Elektrik.
DELUX ELEKTRIK: Tani keni mundësinë të porositni online produktet që dëshironi. Ju mirëpresim!