Përshkrimi

DAMA COMPANY
Melaminë, Mdf, Bango, Multistrat, Panele druri, Prerje, Plastifikim, Pantograf, Aksesorë mobilerie, Dyer dhe Dritare, Bojëra, Shërbime dhe Ekskluzivitete të rëndësishme !!
DAMA COMPANY: Është padyshim kompania më në ekspansion në tregun shqiptar për produkte dhe shërbime që udhëheqin në cilësi, standard dhe çmim konkurrues. Është adresa që i referohen të gjithë mobilerët në Shqipëri sa herë i’u lind nevoja për blerje, për blerje që plotësojnë kërkesat më të larta në treg.
DAMA COMPANY: E gjithë gama e gjigandit Turk ‘KASTAMONU’ është gjendje pranë magazinës tonë me çmimet më të mira në treg. Tashmë aksesorët më të mirë të mobilerisë i gjeni pranë showroom-it tonë.
DAMA COMPANY: Gjithashtu, jemi përfaqësues ekskluziv i gjigandit Slloven ‘TITUS PLUS’. Vijmë në këtë bashkëpunim të frytshëm me gjeneratën e Re të menteshave me piston me 3(tre) mënyra montimi dhe me regjistër pistoni. Unik në llojin e tij. Ejani dhe na vizitoni. Prodhuesi gjigand i aksesorëve të mobilerisë, minifiksave dhe menteshave vjen prane jush me cilësinë absolute dhe çmimet më të mira në treg.
DAMA COMPANY: Për ju që keni investimet tuaja pranë detit dhe dëshironi të mos keni probleme me ndryshkun, ejani na vizitoni pranë showroom-it tonë. Tashmë aksesorët më të mira për dyer dhe dritare i gjeni pranë showroom-it tonë.
DAMA COMPANY, vjen në tregun shqiptar me të gjithë gamën e bravave dhe menteshave të të gjitha llojeve të gjigandit Italian AGB. Cilësi dhe jetëgjatësi maksimale. Ejani dhe na vizitoni.
DAMA COMPANY sjell gjithashtu edhe linjën më inovative në treg ‘TEKFORM PERFORMANCE’. Linja e shinave, produkte cilësore dhe impresionuese ofron për klientelën shijimin e çdo hapje të sirtarëve tuaj.
Aksesorët janë zemra e mobiljeve. Sa më e mirë të jetë cilësia e tyre, aq më mirë dhe më e gjatë është mobilja në tërësi. Por cilësia në ‘BLUM’ nuk zbatohet vetëm për produktet e saj. Shërbimet dhe bashkëpunimi me klientët dhe partnerët duhet gjithashtu të plotësojnë kërkesat e tregut. Për të siguruar këtë çdo punonjës ‘BLUM’ është duke bërë më të mirën e tij çdo ditë.
DAMA COMPANY vjen si distributor i autorizuar me të gjithë gamën e produkteve më të mirë në botë për kuzhinat tuaja. Ejani dhe na vizitoni në Showroom-in tonë për të prekur cilësinë e jashtëzakonshme të këtyre produkteve.
Gjigandi Gjerman ‘HOPPE’ i dorezave të dyerve tashmë pranë magazinës tonë. Sistemi më inovativ ‘Quick-Fit’ bën të mundur vetshtrëngimin e dorezës me aksin e saj, pa patur nevojë për vidë fiksuese. Inovacion i patentuar i markës ‘HOPPE’ garanton kohë të shkurtër montimi, cilësi, elegancë dhe garanci për dyert tuaja. Ejani dhe na vizitoni pranë showroom-it tonë.
DAMA COMPANY: Vjen pranë jush me telaiot e dyerve scorrevole, nga firma e mirënjohur ndërkombëtare ‘DIERRE’. Dimensionet sipas dëshirës, teke dhe dopio kanatë.
Filozofia e ‘DAMA COMPANY’ lidhet me të qënit aktor kryesor në treg nëpërmjet larmisë së produkteve, gamës së plotë dhe firmave që ofron, të cilat në çdo rast janë emra seriozë dhe konkurrues në sektor.
DAMA COMPANY: Është besueshmëri, cilësi / standard i lartë i produktit, korrektesë, kujdes ndaj klientit, inovacion, bashkëpunim i frytshëm me kompanitë më të mira ndërkombëtare dhe lidership vizionar. Ju mirëpresim!