Përshkrimi

DAIU SHPK
Makineri Druri dhe Ekskluzivitet i BIESSE Group!!
DAIU SHPK: Makineri per përpunimin e drurit dhe të aluminit. Produkte italiane dhe gjermane, marka plot reputacion, garanci dhe asistencë mbi produktet tona, montim i shpejtë dhe transport falas, ekip miqësor e profesional dhe çmime shumë të mira.
DAIU SHPK: Produktet më kredibile italiane të përpunimit të drurit tashmë edhe në Shqipëri si edhe ekskluzivitet i BIESSE Group për tregun shqiptar, gjithashtu.
DAIU SHPK: Kujdes dinamik ndaj klientit, përgjigje në çdo kohë dhe për çdo shqetësim mbi makineritë tona dhe një pikë e fortë referimi në tregun shqiptar e më gjerë.