Të dhëna për biznesin

D & Z SHPK – POMPA E BENZINËS
Na ndiqni

Përshkrimi

D & Z SHPK – POMPA E BENZINËS
Produkte cilësore, Standard dhe Çmim konkurrues!!
D & Z SHPK – POMPA E BENZINËS: Diezel, Superdiezel, gas dhe nënprodukte e derivate të tjera të naftës. Të gjitha me një shërbim të kulturuar nga stafi për klientët tanë besnik dhe jo vetëm.
D & Z SHPK – POMPA E BENZINËS: Tek pika jonë do mund të gjeni jo vetëm një karburant cilësor por edhe një vendqëndrim të këndshëm për përdoruesit e rrugës dhe drejtuesit e mjeteve motorrike. Do mund të gjeni gjithashtu edhe njësi shërbimi ku mund të shijoni diçka për veten dhe miqtë si edhe shërbimin ‘lavazh’ për automjetin tuaj.
D & Z SHPK – POMPA E BENZINËS: Cilësi e lartë e produkteve dhe nëprodukteve, skuadër profesionale, çmim konkurrues dhe një pikë referimi për klientelën, Ju mirëpresim!

Galeri