Përshkrimi

D-TRING QERAMIKA
Produkte nga Qeramika, Porcelani, Graniti, Elementë Sanitare. Marka dhe Produkte nga Italia, Spanja, Turqia, Europa!!
D-TRING QERAMIKA: Paraqet në tregun e Kosovës një ndërmarrje me autoritet, staf profesional dhe lidership vizionar. Për produktet që ofron në treg, cilësinë e lartë, standartin e tyre dhe çmimin konkurrues, gjithashtu.
D-TRING QERAMIKA: Gjatë viteve 90-ta kompania D-Tring filloi shitjen dhe distribuimin e produkteve nga qeramika, porcelani, graniti, elementet sanitare, produkte kryesisht të importuara nga Italia, Spanja dhe Turqia.
D-TRING QERAMIKA: Pllaka të qeramikës për banjo, Pllaka të qeramikës per dysheme, Pllaka të qeramikës për kuzhina, Gurë dekorues, Shkallë nga graniti, Sanitari etj.
D-TRING QERAMIKA: Për të zhvilluar më tej forcat tona të korporatave, ne kemi krijuar një mandat të korporatës për të ruajtur vlerat e forta e kryesore. Kompania vazhdon të ecë përpara në të qenit lider i pashmangur në tregun vendor.
D-TRING QERAMIKA: Ne tani jemi pjesë e brendit më premtues në vend, të cilit cdo vit e më shumë po i ndërtojmë imazh të fuqishëm dhe më depërtues në treg.
D-TRING QERAMIKA: Lider vendor i cilësisë, Ju mirëpresim!