Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

ÇIPI KONSTRUKSION SHPK
Konstruksione Metalike, Ndërtime !!
ÇIPI KONSTRUKSION SHPK: E themeluar në vitin 2013, sot performon në tregun shqiptar si një kompani e stilit perëndimor dhe mjaft e suksesshme, gjithashtu.
ÇIPI KONSTRUKSION SHPK: Përvojë impresionuese në fushën e ndërtimit dhe të përpunimit të hekurit, punonjës të kualifikuar dhe me eksperiencë, teknologji e përparuar në prodhim, partner bizneset më të rëndësishëm në Shqipëri dhe një vlerë e shtuar e zhvillimit industrial të vendit. Një mision ky mjaft i rëndësishëm e një model për kompanitë e tjera shqiptare.
ÇIPI KONSTRUKSION SHPK: Vizion i kompanisë për rritje të qëndrueshme e të kontrolluar në përmbushje të misionit të saj. Produkte inovative dhe përmbushje e kërkesave më të larta të klientelës. Shumëllojshmëri e produkteve dhe përmirësim i vazhdueshëm.
ÇIPI KONSTRUKSION SHPK: Për ne Klienti, është i Pari! Zotërojmë ambjente të brendshme/jashtme rreth 5000 metër katror, Vinça-Ura (tre të tillë) me kapacitet mbajtës 10 ton, kapacitet vjetor mbi 5000 ton dhe Teknologji Lazer për gdhendje/prerje.
Disa nga projektet e ÇIPI KONSTRUKSION SHPK – Ndërtime Civile: Në Fllakë-Durrës; Mobileri Veliu; ‘Vila One’-Plazh; ‘Ervin Deluxe’-Shkodër, Tenda karburanti, multifunksionale dhe Panele diellore-Tiranë; Stacion autobuzi-Pogradec; ‘Restorant Alba’-Plazh; Konstruksione në Rromanat-Durrës, Rrogozhinë etj; ‘I 4Tower’-Vlorë; Në Qendër të Vlorës; Në Qendër të Koplikut.
ÇIPI KONSTRUKSION SHPK: Ndërtime Industriale si ‘Sarel Albania’-Lushnjë; ‘Grimer Shpk’-Elbasan; Në Marikaj; Në Lushnjë; Tek ‘MC Inerte’-Pukë; Në ‘UBK’-Kamëz; Mobileri-Nikël; Tek ‘Zojza Construction’-Koplik; Në Pjezë-Shijak; Tek ‘Vito Konomi’-Vlorë; Hotel ‘Vivas’-Durrës; ‘Roland Class’-Tiranë; ‘Vllaznimi Shpk’-Tropojë; Në Tepelenë; Tek ‘Hotel Tirana’; ‘Kid-Alb’-Maminas; ‘Liberest Group’-Librazhd; ‘Mirali Profil’-Lushnjë; Tek ‘Empire’ Hotel; ‘Çanaku Shpk’-Kashar; ‘Geris Shpk’-Maminas; ‘Ergen Shpk’; ‘Arko 2001’; Tek ‘Dyrrahsped’; Dajana Shpk; Denisa Shpk; GBI-Vorë; Në Shkozet-Durrës; Alba Mer; Alb Star-Fier; Cinco Zone; Ard Shpk-Durrës; Në Vaqarr-Tiranë; Në Currila-Durrës; Tek ‘Tirana Logistic Park’; Tek ‘Vito Konomi’, ‘Vila Arbër’, ‘Visi Servis’, ‘Xhili Konstruksion’; ‘Tannusi Shpk’; Tek ‘Shqiponja’-Tiranë; ‘MC Donalds’-Elbasan; ‘Muka Shpk’, ‘Mobileri Ledio’; Stacion Autobusi-Pogradec; ‘Marion Shpk’; Grori Konveksion; Grimer Shpk; Hotel ‘Viva La Vida’-Tiranë; ‘Dolce Vita’ Restorant; Fabrika e Qumështit ‘Klegen’; ‘Ena Shpk’-Korçë; Eurobiçaku; Ferramente Shahini; Goga Basket; Fabrika e Vajit ‘Kristal’; Tek Dogana; Cikalleshi; Arjani Travel; ‘Bankers Petrolium’-Marinzë; Auto Masha; Burgu Koplik; Arjani Travel; Birra Peja-Tiranë; ‘Albel-Sa’; Alta Group; Alba Flex; Albandel; Agroblend-Vorë… E Dhjetëra projekte të tjera në Kopshte, Shkolla, Ambjente private individuale, Ambjente publike të ndryshme etj.
ÇIPI KONSTRUKSION SHPK me punimet e saj cilësore, është kthyer në një pikë të rëndësishme referimi për klientelën në tregun shqiptar.
ÇIPI KONSTRUKSION SHPK: Projekte civile e industriale, Tekonologji e avancuar në prodhim, Skuadra me fokus klientin dhe plotësimin e kërkesave më të larta të tij, Rritje e vazhdueshme, Korrektesë, Asistencë, Besueshmëri, Standard europian dhe Çmim konkurrues.