Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

CHECK-IN VILLA MOTEL
Komoditeti i dëshiruar dhe Standard EU!!
CHECK-IN VILLA MOTEL: Është një nga impiantet më të mira të shërbimit në Fushë-Kosovë e më gjerë. Për cilësinë e ofruar në treg dhe standartin e përparuar, gjithashtu.
CHECK-IN VILLA MOTEL: Njëzet dhoma të arreduara në stilin klasik dhe të mobiluara këndshëm. Tre dhoma VIP gjithashtu për klientët tanë janë pjesë e qendrës sonë.
CHECK-IN VILLA MOTEL: Arredim në përputhje me normat më të mira kombëtare dhe ndërkombëtare, relaks i plotë, standard, komoditet dhe çmime mjaft konkurruese.
CHECK-IN VILLA MOTEL: Ju ofrojmë zgjedhjen më të mirë për mysafirët tanë nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi dhe nga çdo trevë tjetër ballkanike.
CHECK-IN VILLA MOTEL: Pozita gjeografike, cilësia e shërbimit, parkimi dhe mjaft detaje të tjera favorizuese e bëjnë qendrën tonë një pikë referimi në treg. Për unicitetin mbreslënës të saj, sadisfaksionin e klientit dhe netët e paharrueshme të përjetuara si me magji.
CHECK-IN VILLA MOTEL: Ju mirëpresim për të shijuar një përvojë unike dhe mbreslënëse!

Galeri