Përshkrimi

CELA-AL: E themeluar në vitin 2002 nga përpjekjet e forta të sipërmarrësit z.Ilir Cela, sot përfaqëson në tregun metropolitan / shqiptar një biznes të sukseshëm dhe plot reputacion.
CELA-AL: Nisi si një aktivitet modest në vitin 2002 por me vite u rrit dhe u sofistikua duke konkurruar tregun e shërbimeve të produkteve të Aluminit dhe duke sjell për klientët cilësi produkti dhe shërbimi. Në vite, përpjekjet janë kthyer me sukses si klientë të kënaqur dhe rritja e numrit te klientëve të rinj.
CELA-AL: Bashkëpunimi i kompanisë ‘’CELA-AL’’ i ka kaluar kufinjtë kombëtar duke u bërë pjesë e projekteve të mëdha dhe duke kënaqur klientë përtej kufijve të Shqipërisë, Gjermani, Angli, Itali dhe Kosovë.
CELA-AL-MISIONI: Të ofrojmë produkte cilësore me profesionalizëm maksimal për klientët tanë.
CELA-AL-VIZIONI: Mbështetet në 6 (gjashtë) kolona kryesore. BESIMI – Ruajtja e besushmërisë së klientëve tanë.
CELA-AL-STAFI PROFESIONAL: Staf profesional, serioz, energjik dhe i motivuar.
CELA-AL-ZHVILLIMI: Zhvillimi i proceseve të reja nëpërmjet futjes së teknologjisë më të avancuar në prodhim.
CELA-AL-ZGJERIMI: Zgjerimi i vazhdueshëm i tregut.
CELA-AL-PRODUKTE TË REJA: Synojmë të lançojmë produkte të reja dhe tepër efikase.
CELA-AL-INOVACION NË PROJEKTE: Synojmë inovacion në lançimin e projekteve të reja.
CELA-AL-PRODUKTET TONA: Dyer & Dritare; Dyer Hyrje; Sisteme Plotësuese për Dyer – Dritare; Fasada; Sisteme Hijezuese; Sisteme të varura në Mur; Ndarje; Materiale Ndërtimi; Atriume.
CELA-AL: Ofrojmë për klientët e saj: Garanci; Korrektësi; Siguri; Cilësi e lartë; Çmime Konkuruese dhe Teknologji Moderne.
CELA-AL: Jemi në partneritet me kompani të tjera kryesore për të realizuar projekte me cilësi dhe integritet të lartë, si: ALUMIL ALBANIA shpk, ELUMATEC CO, PROSYS ITALIA Heicko GmbH, ENOR Group Sh.p.k, LAVAAL SPA etj.
CELA-AL: Disa nga klientët VIP ALBANIA të kompanisë sonë janë: Europian Office in Albania; Shërbimi Diplomatik Shqiptar; Sophie Coffee; Zoja e Këshillit të Mirë; Alpha Bank etj.
CELA-AL-Aktivitete pjesmarrëse: Panair Stuttgart; Expo Milano 2016; Bari Expo; Turkey R+T etj.