Të dhëna për biznesin

BRILANT RESTORANT-Patok
Na ndiqni

Përshkrimi

BRILANT RESTORANT
Gatime të peshkut, Traditë dhe Shije!!
BRILANT RESTORANT: Restorant antik jo vetëm në arredim por edhe në koncept, stil dhe harmonizim me natyrën fantastike të lagunës së Patokut.
BRILANT RESTORANT: I vendosur në Patok në një nga zonat më atraktive të lagunës restoranti dhe ambjenti rrethues i tij rrezatojnë cilësi, standard dhe kujdes dinamik ndaj klientelës. BRILANT RESTORANT: Gatime të peshkut dhe jo vetëm, shumëllojshmëri zgjedhjesh në menu, produkte të freskëta të detit Adriatik, kuzhinë italiane, tradicionale dhe europiane, staf i përzgjedhur profesional dhe çmime mjaft të mira gjithashtu.
BRILANT RESTORANT: Një panoramë e papërsëritshme, gjelbërim, parkim i bollshëm, organizim i eventeve të ndryshme familjare e më gjerë dhe një stil unik i shërbimit të papërsëritshëm. Ju mirëpresim!