Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

BORIÇI EVENT: Dekor, DJ profesionist, Foni dhe Ndriçim professional për eventin tuaj!!
BORIÇI EVENT: Me një eksperiencë rreth 2 dekada në tregun shqiptar sot shkëlqen me shërbim cilësor për klientin, standard EU dhe performancë të pakrahasueshme.
BORIÇI EVENT: Dasma, Ditëlindje, Koncerte dhe Evente të paharrueshme.
BORIÇI EVENT: Ndriçim profesional për evente dhe çdo lloj organizimi tjetër festiv dhe kulturor.
BORIÇI EVENT: Skena, Sistem audio, DJ, Elektrike, Fishekzjarre, Tym i rëndë dhe performancë mbreslënëse. Të gjitha në harmoni me kërkesat më të larta të klientelës.
BORIÇI EVENT: Një skuadër e cila po lë gjurmë në tregun shqiptar. Për korrektësi, profesionalizëm, ekzekutim cilësor të çdo porosie dhe çmim konkurrues.
BORIÇI EVENT: Atje ku cilësia mposht çmimin!! Ju mirëpresim!