Përshkrimi

BOLT SHPK
Stili i Arredimit!!
BOLT shpk – Stili i arredimit: Një kompani e stilit perëndimor me një performancë mbreslënëse dhe investimeve në teknologji, staf dhe projekte vizionare. Prodhim mobiljesh cilësore, makineri druri të fjalës së fundit, asistencë në arredim me arkitekt, plotësim në kohë i çdo porosie të klientit dhe lidership vizionar.
BOLT shpk – Stili i arredimit: Operon në tregun e dizenjimit dhe prodhimit të produkteve të arredimit prej 20 vjetësh, duke përfshirë arredimin e apartamenteve, vilave, hoteleve, bareve, restoranteve, zyrave, institucioneve arsimore etj.
BOLT shpk – Stili i arredimit: Ka më shumë se 5 vjet që tregton dhe produkte outdoor, për të plotësuar kërkesën gjithnjë në rritje të instititucioneve dhe shoqatave të ndryshme për këto produkte në organizimin e aktiviteteve të tyre.
BOLT shpk – Stili i arredimit: Forca jonë për të ecur përpara qëndron në kombinimin e një stafi të kualifikuar me makineri të teknologjisë së lartë. Ne i ofrojmë klientëve tanë mundësinë për të zgjedhur produktet e tyre me kosto të ulët dhe garantimin e cilësisë. Stafi ynë është gjithmonë i gatshëm t’ju ndihmojë dhe t’ju jap ide dhe zgjidhje të përshtatura në ambjentet tuaja me anë të paraqitjeve 3D. Ne ju ofrojmë studimin dhe përpunimin e ambjentit tuaj në mënyrë që të keni shtëpinë tuaj siç e ëndërroni.
BOLT shpk – Stili i arredimit: Lançon në dinamikë modele të reja dhe bashkëkohore. Të gjitha produktet tona janë të certifikuara sipas standarteve UNI EN ISO 9001-2015 dhe 14001-2004, ISO 18001: 2007. Ceritifikime këto të lëshuara nga institucione ndërkombëtare të akredituara.
BOLT shpk – Stili i arredimit: Prodhimet tona mbulojnë një gamë të gjerë të kërkesave të klientit si: Mobilje druri, Mobilje Outdoor, Mobilje të personalizuara, Karrige, Tavolina, Dyer të brendshme, Kuzhina, Dhoma Gjumi matrimoniale, Dhoma gjumi për fëmijë, Soxhorno, Mobilje salloni, Rafte ekspozitorë druri, Shkallë druri, Mobilje tualeti, Mobilje për zyra etj.
BOLT shpk – Stili i arredimit: Komfort, design unik dhe mobilim sipas standarteve më të përparuara europiane. Cilësia e lartë dhe çmimi konkurrues janë 2 elementë të tjerë të rëndësishëm të përditshmërisë sonë. Ju mirëpresim!

Video