Përshkrimi

BIG MARKET
Di çfarë zgjedh !!
Një biznes i dashur për konsumatorët dhe kjo në të gjithë Shqipërinë. Misioni ynë: Plotësimi i të gjitha kërkesave të familjeve shqiptare me artikujt, cilësinë, shumëllojshmërinë, çmimet më të mira dhe ofrimin e një shërbimi të kulturuar për klientët tanë. Vizioni ynë: Të jemi Lider i tregut ushqimor shqiptar duke synuar të bëhemi pjesëtari më i ri i çdo familje shqiptare. Mbi 100 markete të standarteve më të larta në të gjithë Shqipërinë.