Përshkrimi

BIÇI KONSTRUKSION
Produkte cilësore dhe Shërbim profesional!!
BIÇI KONSTRUKSION: Porta automatike, Konstruksione metalike, Dyer-Garazhe, Aksesorë për dyer garazhi, Shtëpi të lëvizshme-Kontenier etj.
BIÇI KONSTRUKSION: Një biznes i suksesshëm dhe kompetitiv në fushën e konstruksioneve metalike, punimeve me panel sanduiç, ndërtimit e më gjerë. Shumëllojshmëri shërbimesh, experience shumëvjeçare në Itali, korrektesë, profesionalizëm dhe çmime konkurruese.
BIÇI KONSTRUKSION MISIONI: Realizimi i të gjitha sfidave dhe tendencave të kohës për punimet me konstruksion metalik dhe panel sanduiç. Me një staf tepër të kualifikuar, kombinuar me teknologjinë, kompania ofron zgjidhjen optimale sipas standarteve më të larta të cilësisë për kapanone me konstruksion metalik, veshje me panel sanduiç, zyra portative me konstruksion metalik dhe veshje me panel sanduiç, dyer metalike, zyra metalike, kioska metalike etj.
BIÇI KONSTRUKSION VIZIONI: Të jemi kompania e zgjedhur sa herë që bëhet fjalë për punimet më cilësore dhe kosto-efektive të konstruksioneve metalike dhe panelet sanduiç.
BIÇI KONSTRUKSION: Ofron ndërtime dhe çdo punim metalik të çdo lloji. Duke përfituar nga eksperienca shumëvjeçare dhe e suksesshme në këtë fushë, kompania i ka të gjitha mundësitë dhe kapacitetet për të ofruar shërbime konsulence në lidhje me ndërtimin e strukturave metalike. Konsulenca është gjithmonë hapi i parë drejt një të ardhme të qëndrueshme në biznes.
BIÇI KONSTRUKSION: Realizon modifikime të ndryshme sipas nevojave gjithmonë në ndryshim të klienteve. Klientët do të jenë gjithnjë në duar të sigurta, edhe pas blerjes së produkteve tona. Në këtë mënyrë klientët do jenë gjithnjë të fokusuar drejt përmirësimit të vazhdueshëm të punës së tyre.
BIÇI KONSTRUKSION: Konstruksione metalike për kapanone; Projektime konstruksionesh metalike; Punime me panel sanduiç; Veshje me panel sanduiç; Zyra portative me konstruksion metalik dhe veshje me panel sanduiç; Dyer metalike; Zyra metalike; Kioska metalike.
BIÇI KONSTRUKSION: Besueshmëri, Kujdes dinamik ndaj klientit, Standard, Produkte cilësore dhe çmim konkurrues, gjithashtu. Ju mirëpresim!