Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

BEST WESTERN PREMIER ARK HOTEL
Hotel, Kompleks shërbimesh!!
BEST WESTERN PREMIER ARK HOTEL: Një super kompleks shërbimesh për vendasit dhe turistët e huaj. I vendosur pak metra nga porta e aeroportit të Rinasit shërben si pika e parë e kontaktit me metropolin shqiptar dhe paraqet një investim mbreslënës, gjithashtu.
BEST WESTERN PREMIER ARK HOTEL: Ofron shërbime të cilësisë së lartë, standard europian dhe profesionalizëm në çdo çast të përditshmërisë.
BEST WESTERN PREMIER ARK HOTEL: Është padyshim një nga xhevahirët e turizmit shqiptar dhe pjesë e kompanisë së mirënjohur ‘Shijaku L.T.D’.
BEST WESTERN PREMIER ARK HOTEL: Bar, restorant, pishina, hotel, evente mbreslënëse, sallë konferencash, staf i kualifikuar, gjelbërim, parkim dhe gjendet padyshim në toplistën e njësive më të mira të shërbimit në metropolin shqiptar.

Video