Përshkrimi

BESA FLOWERS
Lule natyrale të të gjitha llojeve !!
BESA FLOWERS: Ofrojmë lule natyrale të kompozuara me shijet më të mira të klientelës. Për Evente të ndryshme, gëzime familjare etj, duke krijuar ambjente mjaft të këndshme e plot design. Klienti jo vetëm blen tek ne, por merr dhe asistencë e kujdes të stafit.
BESA FLOWERS: Lule natyrale, Buqeta, Kompozime, Dekor, Evente, Suvenire.
BESA FLOWERS: Jemi në treg, për të ofruar produkt/shërbim ndryshe, produkt/shërbim që do mbahet mend gjatë në memorien e klientelës. Zbukurojmë ditët tuaja më të veçanta me lulet më të zgjedhura të ‘Besa Flowers’.
BESA FLOWERS: Klientelë e kënaqur dhe Çmime mjaft konkurruese. Ju mirëpresim!