Të dhëna për biznesin

BAR-RESTORANT PALMA-Patok
Na ndiqni

Përshkrimi

BAR-RESTORANT PALMA-Patok
Gatime të peshkut & atmosferë unike !!
Bar-Restorant Palma, është një restorant i njohur për mikpritjen e ngrohtë dhe kombinimin e përkryer të kuzhinës tradicionale shqiptare me atë italiane. BAR-RESTORANT PALMA: Një ambjent fantastik në hyrje të Patokut, i mbushur me ajrin e freskët të lagunës, gjelbërimin e pafund dhe unicitetin e pakrahasueshëm.
Bar-Restorant Palma, është një restorant i këndshëm. Restoranti në vetvete është një paraqitje e thjeshtë e një arredimi neoklasik të ngrohtë që ngjall një ndjenjë kënaqësie dhe relaksi. Ndjenja e kënaqësisë shtohet edhe më shumë nga ambjenti familjar i krijuar gjatë shërbimit. Bar-Restorant Palma: Specialitetet tona më të veçanta janë gatimet me produkte deti të freskëta. Ne kemi perzgjedhur për ju një kantinë me larmi verërash. Gatimet speciale, mikpritja e veçantë dhe ndjenja e pakrahasueshme e kënaqësisë, kanë bërë që shumë nga klientët tanë ta konsiderojnë Bar-Restorant Palmën si një oaz relaksi. Bar-Restorant Palma: Klientë nga Tirana, qytetet rreth e qark lagunës & nga Kosova, gjithashtu. Duke u kthyer kështu, në një pikë referimi për klientelën. Ne duam të bëjmë më të mirën për miqtë tanë, jo vetëm me cilësinë & standartin e ofruar, por edhe me çmimet mjaft të mira, gjithashtu. Bar-Restorant Palma: Shije-Relax-atmosferë mbreslënëse! Ju mirëpresim!