Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

BAR RESTORANT 2 LUANËT
Restorant ditor, Gëzime familjare dhe Evente!!
BAR RESTORANT 2 LUANËT: Një superkështjellë e vendosur në mes të gjelbërimit dhe një observator fantastik për metropolin shqiptar. Ambjente të pakrahasueshme dhe pika e parë e referimit për klientët të cilët kanë vendosur të shijojnë mrekullinë e natyrës dhe ajrin e pastër të zonës së Linzës dhe rrethinave kodrinore të metropolit shqiptar.
BAR RESTORANT 2 LUANËT: Bar dhe bar në verandë arredim neoklasik ku mbizotëron druri, guri, hekuri, lulet dekorative dhe gjelbërimi i kuruar në detaje.
BAR RESTORANT 2 LUANËT: Restorant me gatime tradicionale dhe europiane, aty ku shija e gatimit nuk ka të sosur. Gjithçka e përzgjedhur me kujdes sipas traditës së gjatë, shërbimit me klas dhe shumëllojshmërisë së gatimeve.
BAR RESTORANT 2 LUANËT: Evente të ndryshme, dasma, ditëlindje, gëzime familjare, mbrëmje mes miqve etj. Menu e personalizuar në sintoni me pritshmëritë më të larta të klientelës.
BAR RESTORANT 2 LUANËT: Shfaqet dhe prezantohet para klientëve me tërë performancën e vet. Është padyshim një nga margaritarët e njësive më të mira të shërbimit në Shqipëri.
BAR RESTORANT 2 LUANËT: Menu e pasur, kuzhinierë dhe kamarierë të përzgjedhur, muzikë Live për çdo të Enjte, të Premte, të Shtunë dhe të Dielë. Gjithashtu kompleksi zotëron parking të bollshëm në të dy anët e kështjellës.
BAR RESTORANT 2 LUANËT: Cilësi, standard, lidership vizionar dhe çmime mjaft të mira!

Video