Të dhëna për biznesin

BAR-RESTAURANT ‘PARADISO’
Na ndiqni

Përshkrimi

BAR-RESTAURANT ‘PARADISO’
Sea Food Restaurant !!
Një investim i madh në shërbim të klientelës dhe një Bar-Restorant i nivelit të lartë.
BAR-RESTAURANT ‘PARADISO’: Gatime cilësore të peshkut të freskët të Patokut, kuzhinë tradicionale dhe europiane, meny e pasur me prodhime të detit dhe çmime mjaft konkurruese.
BAR-RESTAURANT ‘PARADISO’: Gjelbërim plot design; Panoramë unike në të gjithë zonën turistike; Kënd lojërash për fëmijë (Falas); Evente të ndryshme; Staf miqësor dhe profesional; Ambjente për familjarë dhe shoqëri të ndryshme; Parkim etj.
BAR-RESTAURANT ‘PARADISO’: Një kombinim i hollë mes stilit klasik dhe atij modern. Një arredim që fal qetësi dhe komfort, gjithashtu.
BAR-RESTAURANT ‘PARADISO’: Klientët tanë janë nga Tirana, Shqipëria, Kosova e më gjerë. Ne duam që ata të jenë të kënaqur në ambjentin e restorantit tonë dhe përvoja e tyre këtu, të jetë, thjesht e paharrueshme ! Ju mirëpresim!