Përshkrimi

BAMAS SHPK
Materiale ndërtimi mjaft cilësore dhe kualitet gjerman!!
BAMAS SHPK: Është padyshim një nga bizneset më interesante në qarkun e Durrësit e më gjerë. Për shumëllojshmërinë e produkteve që ofron në tregun shqiptar, cilësinë superiore të tyre, kualitetin dhe teknologjinë gjermane/europiane dhe çmimin konkurrues, gjithashtu.
BAMAS SHPK: Një ekip profesional me menaxherë dhe shitës, është gjithnjë i gatshëm t’ju asistojë në blerjet dhe projektet tuaja. Motoja e jonë, është së klienti vjen i pari, ai është pjesë e rrugëtimit të përbashkët drejt botës së suksesit.
BAMAS SHPK operon në treg me një eksperiencë të gjatë në sektorin e ndërtimit. Kompania ushtron aktivitetin në tregtimin me shumicë / pakicë të materialeve cilësore të ndërtimit. Tek showroom-et dhe magazinat tona do të gjeni çdo produkt të nevojshëm për ndërtime e më gjerë. Që nga sistemet kapot, sisteme termoizolimi, vegla pune, produkte mobilimi si pllaka, parket dhe çdo gjë tjetër të nevojshme për ndriçimin e ambienteve tuaja si materiale elektrike.
BAMAS SHPK: Produkte për ndërtim, Produkte për mobilim, Produkte për ndriçim, Produkte për blegtori etj.
BAMAS SHPK, FINITURE: Bojëra, Grafiato, Korniza gipsi, Profile gipsi, Stuko, Kollë, Vegla për lyerje dhe aksesorë, Pllaka gipsi, Materiale ndërtimi/fiksimi, Silikon, Ngjitës, Shkumë etj.
BAMAS SHPK NDËRTIM: Sistem kapot, Artikuj betoni, Tulla, Çimento, Inerte, Hekur etj.
BAMAS SHPK HIDRAULIKE: Materiale hidraulike, Aksesorë, Tuba ujë, Pompa ujë, Boliere ujë, Tuba dhe Rakorderi industriale etj.
BAMAS SHPK VEGLA / MJETE PUNE: Vegla elektrike, Vegla mekanike, Pajisje pune, Gozhdë, Buloneri, Vida, Upa, Fasheta, Vegla dhe materiale për saldim, Vegla bujqësore, Vegla kopshtarie, Materiale abrazive etj.
BAMAS SHPK PROFILE METALIKE: Struktura metalike, Rrjeta teli, Tel me thurje, Tel me gjemba, Zgara rrethimi, Panele xingato etj.
BAMAS SHPK IZOLIMI: Materiale për izolim termik, Materiale për izolim akustik, Materiale hidroizoluese, Aksesorë për izolim (buketone), Polisterol, Kallëpe, Korniza, Pllaka etj.
BAMAS SHPK ELEKTRIKE: Materiale elektrike, Priza, Çelësa, Ndriçues të brendshëm / jashtëm, Aparatura elektrike, Prozhektor etj.
BAMAS SHPK BLEGTORI: Produkte të ndryshme blegtorale, Karbonat kalciumi, Vajë soje etj.
BAMAS SHPK: Risi dhe kujdes permanent ndaj klientit. Standard europian dhe lidership vizionar! Ju mirëpresim!