Përshkrimi

BALKAN SPORT
Adidas, Reebok dhe Intersport!!
BALKAN SPORT: Distributor zyrtar për Shqipërinë i dy prej markave më të njohura sportive në të githë botën, pikërisht të Adidas dhe Reebok.
BALKAN SPORT: Gjithashtu, jemi përfaqësues zyrtar i multibrand-it sportiv INTERSPORT.
BALKAN SPORT: Ne synojmë prezencë maksimale të markave tona në tregun shqiptar duke ofruar një shërbim të shkëlqyer dhe bashkëkohor si për klientët me shumicë ashtu edhe për klientët përfundimtarë dhe duke vendosur në treg një standard të pakrahasueshëm.
BALKAN SPORT: Jemi të fokusuar tek kënaqësia e klientëve tanë dhe mbi të gjitha jemi një kompani me një dimension të theksuar social.
BALKAN SPORT: Rrjeti INTERSPORT paraqet një prezantim dinjitoz të produkteve dhe oferta në dinamikë për klientët tanë. Ju mirëpresim!