Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

AUTOAFRIMI.AL
Makina me Qera dhe Shitblerje makinash!!
AUTOAFRIMI.AL: Ofrojmë makina të ndryshme me qera dhe makina në shitje. Shumëllojshmëri zgjedhjesh dhe fleksibilitet në kontratat me klientin.
AUTOAFRIMI.AL: Flota e makinave me qera ofrohet në treg me një diapazon të gjerë çmimesh dhe ofertash me fokus një klientelë gjithnjë e në rritje.
AUTOAFRIMI.AL: Jemi në tregun metropolitan dhe atë shqiptar prej disa vitesh me mision për të plotësuar çdo nevojë të klientelës me cilësi dhe standard europian.
AUTOAFRIMI.AL: Operojmë jo vetëm në tregun metropolitan, por edhe në tregun mbarëshqiptar duke ofruar korrektesë dhe kujdes dinamik ndaj klientit.
AUTOAFRIMI.AL: Makinat tona vijnë nga e gjithë bota. Janë të pajisura me dokumentacion të rregullt dhe në gjendje mjaft të mire teknike.
AUTOAFRIMI.AL: Shumëllojshmëri zgjedhjesh, korrektesë, profesionalizëm dhe çmim konkurrues. Ju mirëpresim!