Përshkrimi

AUTO TANI: Shitblerje makinash të përdorura. Shumëllojshmëri zgjedhjesh, siguri, asistencë në blerje, garanci dhe çmimet më konkurruese në tregun shqiptar.
AUTO TANI: Jemi në tregun metropolitan dhe tregun shqiptar me produktin / shërbimin më të mirë ndaj klientit dhe me mundësi të ndyshme blerjesh.
AUTO TANI: Ofrojmë jo vetëm shitje, por edhe blerje të automjetit tuaj, ndërrime etj. Ne duam që klienti të gjej zgjidhje pranë kompanisë tonë dhe të jetë i kënaqur me shërbimin e ofruar.
AUTO TANI: Ofrojmë korrektesë, fleksibilitet dhe mjaft okazione.
AUTO TANI: Ofrojmë dhe makina me porosi. Ju zgjidhni llojin e makinës dhe ne ju shërbejmë.
AUTO TANI: Tek showroom-i ynë do ju pres një staf mjaft miqësor, staf i cili do t’ju shoqërojë në blerjet tuaja duke plotësuar të gjitha pritshmëritë e mundshme. Ju mirëpresim!!