Përshkrimi

AUTO STAR GJICI
Makina me Qera, Çmimi më konkurrues në metropol!!
AUTO STAR GJICI: Është padyshim një nga sipërmarrjet më të reja në metropolin shqiptar, por nga më të dalluarat në këtë treg, gjithashtu.
AUTO STAR GJICI: Makina me Qera duke filluar nga 17 Euro/dita dhe një gamë të gjerë shërbimesh, duke u ekspozuar kështu para klientit me cilësi, standard dhe çmim konkurrues.
AUTO STAR GJICI: Mbi 15 makina në dispozicion të klientelës kryeqytetase e jo vetëm, kryesisht të markave Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen etj.
AUTO STAR GJICI: Jemi lançuar në treg, pikërisht në vitin 2022, për të bërë diferencën impresionuese me të tjerët. Misioni ynë është të kemi gjithmonë një klientelë të kënaqur me cilësinë e shërbimit profesional që kompania ofron në dinamikë.
AUTO STAR GJICI: Makinat me Qera janë në gjendje shumë të mirë teknike dhe ofrohen për klientin që ai mund t’i përdor ato brenda dhe jashtë Republikës së Shqipërisë.
AUTO STAR GJICI: Gjithnjë pranë klientit, gjithnjë me makina dhe oferta të reja. Ju mirëpresim!